Sem Karmen Valant in to je moj kuharski blog Kosilo.si! Hvala da me spremljate na moji kulinarični dogodivščini.

              Vabljeni tudi k ogledu mojih  Facebooke skupin:

                                                   Jedi na žlico

                                                   Ideje za kosilo

                                                   Potice in sladice

Spletna stran kosilo.si je namenjena kulinaričnim navdušencem. Objavljeni recepti so primerni tako za izkušene kuharje, kot tudi za tiste, ki se šele seznanjajo z umetnostjo kuhanja. Spletna stran je razdeljena na kategorije:juhe, enolončnice ali jedi na žlico, brezmesne glavne jedi, glavne mesi z mesom, omake in priloge, solate in sladice.

Na kulinaričnem spletnem potovanju si bomo ogledali stare, preverjene, tradicionalne slovenske recepte, dotaknili se pa bomo tudi kakšnega eksotičnega recepta. Slovenci radi jemo, svoje goste vedno dobro postrežemo in zato tudi veliko in dobro kuhamo.

omake in prikuhe

Skoraj vsaka vas v Sloveniji ima kakšne poseben in edinstven recept za jedi, ki jih ponosno pripravijo ob prazničnih dnevih ali za vsakodnevno kosilo. Pri iskanju receptov sem večjo pozornost posvetila ravno starim receptom, ki v nekaterih krajih žal že utonili v pozabo.

Najboljše ideje za kosilo

Veliko veselje imam tudi z enolončnicami in jedmi na žlico, seveda pa imam tako kot vsi, izredno rada sladice. Pri sladicah se bomo ustavili pri starih receptih za potice in druge praznične dobrote. Želim vam veliko užitka pri kuhanju in seveda dober tek!

Vsaka spletna stran mora imeti tudi prijazno in ugodno spletno gostovanje! Spletna stran Kosilo.si gostuje pri Neoserv.si, kjer mi nudijo resnično hitro in prijazno podporo pri vseh težavah, ki jih imam pri delu s spletno stranjo. POGLEJ VEČ!

Vabim vas tudi na spletno stran Lesenatrgovina.si, kjer si lahko ogledate unikatne lesene izdelke. Na voljo so tudi prisrčne lesene sklede in deske za rezanje z napisi po vaši želji. 

Odločite se za naravo! Izberite lesene izdelke po svojem okusu in obogatite svoj dom z naravnimi izdelki. POGLEJ VEČ!

Kuhanje in kulinarika imata veliko skupnega z našim dobrim počutjem! S pravilnim prehranjevanjem, z uživanjem veliko sadja in zelenjave, našemu telesu zagotovimo dovolj nujno potrebnih antioksidantov! Vabljeni na spletno stran Soria Natural, ki nam z izdelki iz narave pomaga do boljšega počutja!

S pomočjo narave do boljšega počutja! POGLEJ VEČ!

Vabljeni tudi na moje druge spletne strani

jedi na žlico
Jedi na žlico
tradicionalne slovenske jedi
Tradicionalne slovenske jedi

Vabim vas na ogled naslednjih kategorij receptov

recept za kurjo juho

recepti s kislim zeljem

krompirjeve priloge in prikuhe

šunka v testu

enostaven recept za beli kruh