Kosilo.si

Ideje za kosilo

kateri kuhinjski robot izbrati

Kateri kuhinjski robot kupiti? Razprodaja kuhinjskih robotov!

Kateri kuhinjski robot kupiti
Večnamenski kuhinjski robot – vse kar potrebujete za pripravo vaših jedi! Poglej ugodno ponudbo!

Kateri kuhinjski robot kupiti? Kako izbrati kuhinjski robot? Kuhinjski roboti so postali nepogrešljivi pri pripravi vsakodnevnih jedi in sladic. Če smo bili v preteklosti zadovoljni samo z klasičnim mešalnikom, temu danes vsekakor ni več tako.

Za nakup kuhinjskega robota si moramo vzeti nekaj več časa, saj bomo za kvaliteten aparat odšteli nekoliko več denarja. Ko se odločimo za nakup kuhinjskega robota, lahko tudi poiščemo popuste v trgovinah, razprodaje, črni petek in podobne druge popuste.

Kuhinjski robot Ufesa TotalChef RK7 z WiFi Poglej podrobnosti!

Kateri kuhinjski robot kupiti?

V nadaljevanju članka bom predstavila nekaj aparatov po izredno visokih in nekaj po izredno nizkih cenah. Visoka cena pogosto ni pogoj za kvaliteto izdelka, zato je prav, da si vzamemo čas in si ogledamo več različnih ponudnikov. Predvsem se moramo vprašati za kaj in kako pogosto bomo potrebovali kuhinjski robot? Če pogosto pečemo potice, sladice ali kruh, potem potrebujemo kakovosten robot za gnetenje testa.

Kuhinjske robote delimo na univerzalne kuhinjske robote in robotske mešalnike. Univerzalni kuhinjski roboti imajo več funkcij, ki nam omogočajo rezanje, ožemanje, pripravo juh in omak, mletje mesa, pripravo testenin in še mnoge druge uporabne funkcije.

Takšni roboti so seveda tudi cenovno precej dražji, medtem ko so roboti, ki so namenjeni samo za gnetenje testa, nekoliko cenovno bolj dostopni.

Kako izbrati kuhinjski robot?

Pri izbiri kuhinjskega robota izbiramo med različnimi modeli, ki se razlikujejo po prostornini posode, med zmogljivostjo motorja in med ponudbo dodatnih nastavkov. Pri nekaterih modelih dobimo dodatne nastavke že v kompletu, spet drugje jih moramo posebej naročiti.

Tukaj se spet pojavi vprašanje, koliko in zakaj bomo robota potrebovali. Če sami meljemo mleto meso, potem seveda potrebujemo nastavek za mletje mesa. 

Če bomo kuhinjski robot uporabljali za pripravo hrane za samo štiri ali pet oseb, potem izberemo robota, ki ima posodo volumen med 4 in 6 litri. Preden naročimo pravi vesoljski robot z vsemi možnimi priključki, najprej dobro razmislimo, ali imamo v svoji kuhinji sploh prostor za tako veliko napravo. Če bomo robota s priključki vred postavili nekam nizko v kuhinjsko omarico, potem je malo verjetno da ga bomo pogosto uporabljali.

Univerzalni kuhinjski robot Homlee

Univerzalni kuhinjski robot Homlee je kuhinjski robot srednjega cenovnega razreda, cena za njihove robotske mešalnike je sprejemljiva za vsako gospodinjstvo. Motor iz čistega bakra ima zmogljivost 1800 W. Robot ima poleg funkcije gnetenja testa, tudi hiter in enostaven mlinček za meso. 

 • moč motorja 1800 W
 • 5,5 l posoda iz nerjavečega jekla
 • mlinček za meso
 • kavelj za kruh, metlica za stepanje in stepalnik
 • cenovno ugodno
 • steklen kozarec za pripravo smutijev , juh in omak
univerzalni kuhinjski robot
Univerzalni kuhinjski robot -1800 W, za pripravo testa, profesionalni mlinček za meso, 5, 5 l Klini za več informacij!

Razprodaja – Kuhinjski robot weyoli – 50% popusta

kuhinjski robot
Kakovosten kuhinjski robot – 50% popusta! Poglej več!

Kuhinjski robot Weyoli je kakovosten kuhinjski robot, kljub nekoliko nižji ceni ponuja vse kar potrebujemo za pripravo jedi.

 • 6,5 l velika posoda iz nerjavečega jekla
 • 50% popusta
 • moč motorja 1500 W
 • kavelj za testo, metlica za stepanje, lopatica za testo
 • priložena je žlica za ločevanje beljakov
 • 6 stopenjski nadzor hitrosti
 • časovnik na dotik LCD zaslona
 • enostavna namestitev, zamenjava ali odstranitev dodatkov
 • nizek hrup med delovanjem

Nemogoče nizke cene – preveri razprodajo kakovostnih kuhinjskih robotov

Aparat za mletje mesa- Poglej ugodne popuste!
Univerzalni kuhinjski robot – vrhunska kakovost – neverjetni popust 40%! Poglej zdaj!
Show Buttons
Hide Buttons